Integration Platform as a Service (IPAAS)

Het implementeren en onderhouden van een Enterprise Service Bus, API’s of een op microservices gebaseerde architectuur vergt veel inspanning en kennis. En waarom zou u dat zelf allemaal doen? Het draait tenslotte alleen om het eindresultaat: het ontkoppelen van applicaties zodat data beschikbaar wordt.

 

Wij bieden u een complete oplossing in de Cloud. Een oplossing die door ons wordt ontworpen, gebouwd, gehost en onderhouden op basis van gestandaardiseerde componenten en software. Hierbij zijn begrippen als containerisatie, DevOps, infrastructure as code en automation (o.a. Puppet), monitoring, updates en beheer volledig toegepast. Infrastructure as code is het opnieuw uitrollen van een omgeving vanuit een repository. Meer omgevingen als het nodig is, minder als het kan. Zo leveren we snel en foutloos altijd een perfect werkend integratie-platform op. Alles in gezamenlijk overleg natuurlijk.

 

Voordelen van IPAAS zijn:

1.       Geen aankoop en onderhoud van hardware

Wij verzorgen alle hardware en netwerkverbindingen in de hoeveelheid die voor u passend is in de cloud. U heeft hier geen enkele zorg meer voor.

Tijdelijk meer capaciteit nodig? Dat kan. En we schalen weer terug als de vraag daalt.

2.       Geen aankoop en onderhoud van software

Wij verzorgen de licenties van IBM App Connect Enterprise/Integration Bus of Data Manager. Ook de support en onderhoud wordt door ons geregeld.

3.       Betrouwbaar, beschikbaar en schaalbaar

Wij verzorgen het beheer zodat de middleware altijd up and running is

IPAAS is schaalbaar en flexibel. Tijdelijk meer capaciteit nodig of juist minder? Met een cloud oplossing schaal je eenvoudig af en bij.

 

Wij ondersteunen vrijwel alle belangrijke platforms:

1. ACE/IIB op IBM Cloud

2. IBM API Connect op IBM Cloud

3. Data Manager op AWS/Azure/IBM/Google

4. IBM Datapower in de Cloud