Over ons

Deskundigheid, kwaliteit en passie zijn onze kernwaarden

Met een ervaring van ruim 20 jaar geloven we in de kracht en waarde van data en integratie. Onze ambacht is het ontsluiten van data op een laagdrempelige, betrouwbare en veilige manier. Onze manier. Met hoog gekwalificeerde data integratie specialisten borgen we essentiële integratie competenties, zo maken we het verschil. Deskundigheid, kwaliteit en passie zijn vanzelfsprekende waarden. En dat blijkt. Want onze hands on IT-consultants worden met grote regelmaat teruggevraagd door organisaties.

 

 

Virtual Sciences in organisaties

Wij werken samen met grote bedrijven in sectoren als financiële sector, automotive-industrie, transport en mobiliteit, retail en de (semi-)overheid. Daar bouwen en onderhouden we bedrijfskritische informatiestromen. En passen we data toe om gewenste doelstellingen te realiseren en te kunnen concurreren in de wereld van morgen. Met een Agile werkwijze. En DevOps teams. Wij ontzorgen. Van ontwerp tot uitvoering. En zelfs het beheer. Zodat u kunt focussen op uw eigen core business.

 

Advies over data en integratie

Onze IT-specialisten weten alles over integratie en het toepassen van data om businesswaarde te leveren. We werken met bestaande en nieuwe technologische- en conceptuele toepassingen en methodieken om data zo efficiënt en effectief mogelijk beschikbaar te maken en te analyseren. Met kennis over de gehele keten lossen we specifieke uitdagingen op en ontzorgen u volledig met onze Nachtrust as a Service.

 

Sluit het huidige integratielandschap niet meer aan bij de behoefte? Haalt u niet de maximale waarde uit uw data? Of wilt u volledig ontzorgt worden?

Wij slaan graag samen met uw organisatie de brug naar succes!

 

Onze mensen

IT-professionals met passie voor data integratie



Rudy Mulderij
Rudy Mulderij | Manager managed services
Dennis Oorthuijsen
Dennis Oorthuijsen | Service manager
Jos Smits
Jos Smits | CTO
Robbert Waijenberg
Virtual Sciences werkt vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken. Juist in ‘de’ IT. Van (technology) consulting tot volledige projecten, wij leveren de beste mensen, op de cruciale plekken en op het juiste moment.
Robbert Waijenberg | Directeur
Roos Thoonsen
Er is veel meer mogelijk dan je denkt!
Roos Thoonsen | Business Director
Roy van Zoggel
Roy van Zoggel | Accountmanager
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

We praten graag verder met je



Roos Thoonsen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Roos Thoonsen +31 (0)6 45002986