Over ons

De juiste partner om uw organisatie verder te helpen

Bij Virtual Sciences staan expertise en passie voor techniek centraal. Wij onderscheiden ons van andere IT leveranciers door de kwaliteit van onze professionals. Deskundigheid, kwaliteit en enthousiasme zijn vanzelfsprekende waarden.  Onze experts hebben zich bewezen in de markt en worden vaak op naam (terug)gevraagd door organisaties. Wij leveren consultants voor een kennisinjectie in uw bedrijf en om specifieke problemen op te lossen. We helpen u graag met integratie, infrastructuur, DevOps, Data Sciences en Web Sciences.

Kennis en Kunde

Bij Virtual Sciences zijn wij niet bang voor diepgaande specialistische kennis. Al meer dan een decennium adviseren onze professionals grote banken, verzekeraars en de overheid over het bouwen en onderhouden van hun core-systemen en het ontsluiten van data naar nieuwe web-omgevingen.

 

Wij zijn als IBM Gold Business Partner de grootste leverancier van Websphere expertise. Daarbij opereren wij op de markt van gedeelde belangen. Dit segment doorsnijdt de traditionele verticale marktsegmenten en wordt gedefinieerd door die plaatsen waar veel partijen met elkaar samenwerken. Voorbeelden zijn verzekeraars en herstellers in automotive, retail en brancheverenigingen.

 

Virtual Sciences is dé IBM expert in integratie, API-Management en Security. Waar nodig vullen we dit aan Open Source tooling. We gebruiken IBM tools als Integration Bus, WebSphere Application Server en Liberty, MQ, IBM BPM, Pure, DataPower en API Connect.

 

Ons kennisaanbod is ondergebracht in drie expertisegebieden: Integratie, Infrastructuur en DevOps. Daarnaast is onze project- en servicesorganisatie erop gericht om u als klant te ontzorgen: uw projectdoelstellingen kunnen van ontwerp tot uitvoering en beheer volledig bij ons worden neergelegd.

 

Virtual Sciences is al jarenlang de grootste  Business Partner van IBM op het gebied van Cloud software. Alle WebSphere producten samen vormen IBM’s Application Integration & Middleware platform, dat de core-processen bij vele banken, verzekeraars, overheidsinstanties en andere grote bedrijven ondersteunt. De experts van Virtual Sciences adviseren deze organisaties over de implementatie en het beheer van deze WebSphere omgevingen.

Onze mensen

Professionals met hart voor uw businessRobbert Waijenberg
Robbert Waijenberg | Directeur
Roos Thoonsen
Er is veel meer mogelijk dan je denkt!
Roos Thoonsen | Business Director
Roy van Zoggel
Roy van Zoggel | Accountmanager
Frenk Ochse
Reizen naar de cloud zal over twee jaar net zo normaal zijn als overstappen van energie leverancier. Voorwaarde is wel dat je voorbereid bent. Wij kennen de route.
Frenk Ochse | CTO
Arjan Setz
Arjan Setz | Manager Managed Services
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?
Onze vacatures

We praten graag verder met jeArjan Setz
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Arjan Setz +31 (0)306365946