Schadebeoordeling as a Service

De combinatie van Business Intelligence, Machine Learning en domeinkennis brengt Virtual Sciences samen in een beoordelingssysteem, dat binnen de automotive voor zowel herstelketens als verzekeraars veel kosten bespaart en hogere kwaliteit levert.

 

De beoordeling helpt herstelketens bij het “first time right” principe waarin de hersteller altijd een juiste calculatie onder de juiste voorwaarden aan de opdrachtgever aanbiedt. De verzekeraar gebruikt het systeem om vast te stellen welke schades aandacht behoeven en welke vooral niet. Dit levert in de gehele keten enorme procesefficiency op. Virtual Sciences is een onafhankelijke “derde” binnen het proces. De klant blijft altijd de eigenaar van de data.

IJZERSTERKE COMBINATIE

Binnen ons systeem wordt onze kennis van techniek en het domein, gecombineerd met de kennis van onze klant. Onze beoordeling vindt plaats op basis van een combinatie van Statistiek, Techniek, Logica, Afspraken (SLA’s) en externe data. Dit resulteert in een ijzersterke combinatie.

 

De uitkomsten van het systeem worden via een webservice koppeling real-time teruggekoppeld, daarnaast bieden wij analyse-tools om op de complete dataset te downdrillen.

TOTALE ONTZORGING

Virtual Sciences biedt het beoordelingsysteem aan “as a service”, wat betekent dat u geen omkijken heeft naar hosting, security en performance.