Focus op realisatie van businesswaarde

 

Onze data integratie specialisten hebben een passie voor het realiseren en implementeren van integraties. Altijd maatwerk. Maatwerk oplossingen die bedrijfskritische processen ondersteunen.

 

Maatwerk integratie ontwikkeling

De realisatie en coördinatie van deze ontwikkelprojecten is gebaseerd op een Agile/Scrum projectaanpak. Met de focus op de realisatie van businesswaarde in nauwe samenwerking met de klant. Zonder de technische architectuur en non-functionele requirements uit het oog te verliezen. Zoals onderhoudbaarheid en security. Snelle maatwerk integratie oplossingen zijn het resultaat!

 

Integratie, de snelweg naar beschikbare data

Virtual Sciences maakt met integratietechnologie informatie toegankelijk voor ondernemingen en bedrijfsketens. Door applicaties te integreren komt data beschikbaar. Daarbij houden we de veiligheid goed in de gaten door gebruik te maken van een secure gateway. Dat levert u een schat aan informatie op. Onze expertise ligt op het gebied van het bouwen van Application Programming Interfaces (API's) en complexe herbruikbare enterprise-integraties in een hybride multi cloud omgeving. Ook bij uw organisatie maken onze specialisten zo waardevolle data beschikbaar. 

  

Onze voornaamste uitgangspunten:

  • zoveel mogelijk klantbetrokkenheid en eigenaarschap;
  • korte iteraties van ontwikkeling;
  • dagelijks geautomatiseerd proces van build, deploy en test;
  • evaluaties en proces- en kwaliteitsverbeteringen doorvoeren.

 Maak hier een vrijblijvende afspraak.
Bel Roy van Zoggel
+31 (0)6 25058334