11-11-2019 / Vijfjarige jarig jubileum /

Een mijlpaal bereikt

November 2014 trad Henk aan als Data Integratie Specialist bij Virtual Sciences. Inmiddels heeft hij de mijlpaal van vijf jaar bereikt. Hij vertelt over zijn afgelopen vijf jaar en zijn goede keuze voor Virtual Sciences.


Waarom de keuze voor Virtual Sciences?
“Door mijn brede interesse was ik op zoek naar een organisatie waar het mogelijk is om met een breder perspectief te werken; veel verschillende opdrachten bij verschillende klanten. Virtual Sciences kon mij dit bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk om ondernemend te kunnen zijn en te werken aan langetermijnrelaties met klanten en collega’s.’’

 

 

Virtual Sciences onderscheidt zich van andere IT-organisaties door vakkundige professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. De continue drive om te blijven ontwikkelen is wat Henk aanspreekt. Voor Virtual Sciences is het interne delen van ervaring en kennis de standaard, hier worden dan ook speciale avonden voor georganiseerd. Dit zorgt dat alle Data Integratie Specialisten alle actuele kennis eigen maken en up-to-date blijven.

 

 

De tijd vliegt!

‘’Alweer vijf jaar aan boord van deze club. Ik kijk met een glimlach terug op deze leerzame jaren. Vooruitblikkend kijk ik uit naar de toekomst, naar alles wat er komen gaat. De markt is hongerig naar onze expertise, de uitdagingen hangen in de lucht, dit pak ik graag met beide handen aan.’’

 

 

Virtual Sciences is meer dan blij met de inzet en het ondernemerschap dat Henk toont. Bij dezen nogmaals proficiat met je jubileum Henk!

 

Myrte den Uijl
Herken jij jezelf in de ondernemende geest van Henk? Neem vrijblijvend conteact op en
Bel Myrte den Uijl +31 (0)683173799