21-01-2021 / nieuws /

Nieuwe Consultant bij Virtual Sciences

Marc in de rol van Enterprise Architect

Per 1 januari is Marc gestart bij Virtual Sciences in de rol van Enterprise Architect. De keuze voor Virtual Sciences was tweeledig, 1 de menselijke kant van de techneutenclub en 2 de hoeveelheid integratiekennis. Dit beide heeft hem doen besluiten te kiezen voor Virtual Sciences.

 

Absorberen van kennis
Met de studie realtime embedded systems op zak heeft Marc de nodige kennis opgedaan bij diverse bedrijven. Bij zijn afstudeeropdrachtgever Thales Naval Nederland (voorheen Holland Signaal) heeft Marc zijn eerste werkervaring opgedaan in de rol van Ontwikkelaar. Thales is een semi-defensie bedrijf en tegenwoordig ook groot in de medische wereld.

 

Van Ontwikkelaar naar Solutionarchitect
Marc heeft een gaaf groeipad afgelegd.
Van Ontwikkelaar naar Solutionarchitect. Welk pad heeft hij daarvoor afgelegd? Ruim 15 jaar in diverse rollen bij Blueriq. Blueriq biedt regelbeheersing, dynamic case management, zaaksysteem oplossingen voor gezondheids-, financiële en publieke sector.

 

Hier startte Marc als Software Engineer in de productontwikkeling en via software architect groeide hij door naar Solutionarchitect. In de laatste 4 jaar heeft hij zich gefocust op business en enterprise architectuur in de publieke sector. Waaronder NVWA, RVO, DUO, Ministerie van Economische zaken. Gedurende deze stappen heeft Marc geleerd waar de klantbehoefte ligt. De keuze om bezig te zijn met het ontwikkelen van proposities en het binnenhalen van moderne cloud- en container technologie is dan ook niet gek. Hij slaat de brug tussen IT en de business.

 

Gedeelde ambitie
Marc en Virtual Sciences delen samen de ambitie te groeien in het
niveau van agile integratie dienstverlening. Een gezamenlijke ambitie waar krachten worden gebundeld, op naar succes!