08-09-2020 / Even voorstellen /

Nieuwe Consultant bij Virtual Sciences

Chris Geertsma in de rol van Consultant

Per 1 september is Chris Geertsma gestart bij Virtual Sciences als Consultant. In Virtual Sciences ziet hij een energiek bedrijf met leuke collega’s en een core-business dat in relevantie naar de toekomst alsmaar belangrijker wordt.

 

rijke ervaring in diverse rollen

Afgelopen decennia heeft hij zich vooral bezig gehouden met low-code platformen en het digitaliseren van primaire klantprocessen op enterprise niveau met een duidelijke nadruk op wet & regelgeving. “Dit heb ik mogen doen vanuit verschillende rollen zoals engineer, architect en consultant. Daarnaast heb ik de laatste 3 jaren als CTO een bijdrage mogen leveren in het vormen en operationaliseren van de bedrijfsstrategie van mijn laatste werkgever.”

 

DE BRUG TUSSEN IT EN DE BUSINESS

“Gedurende mijn loopbaan ben ik me steeds bewuster geworden over wat mij drijft. En dat is een tevreden klant, samenwerken met gedreven professionals en werken aan een gedeelde ambitie. Waarbij successen worden gevierd met bier en bitterballen. Hier zit natuurlijk veel meer achter, daarover ga ik graag met je in gesprek.”