Voorkom grote schade met Nachtrust as a Service

Grote schade door de kleinste downtime van bedrijfskritische applicaties. Het kan. In een wereld waar uw bedrijfsvoering of die van uw partners afhankelijk is van beschikbare data en systemen. Virtual Sciences biedt u een groot goed: Nachtrust as a Service.

 

 

Nachtrust as a Service

Onze dienstverlening vindt plaats in het midden van uw keten. Dat biedt ons de uitzonderlijke mogelijkheid het functioneren van vitale componenten te monitoren en in te grijpen waar nodig. Dag en nacht. Onze 24*7 dienstverlening houdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar uw omgeving in de gaten. Op basis van maatwerk.

 

 

Verstoringen direct signaleren en oplossen

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom werken we zoveel mogelijk voorspellend door het stellen van slimme grenswaarden voor bepalende systeemparameters. Zo ondervangen we veel vooraf en voorkomen we problemen. Toch een incident? Dan kunnen we dit snel oplossen en achterhalen we de root cause om vergelijkbare problemen in de toekomst te voorkomen. Zelfs het voeren van de regie over in- en externe leveranciers hoort tot de mogelijkheden. Zo zorgen we voor korte hersteltijden in het geval van verstoringen.

 

 

 

Voordelen Nachtrust as a Service:

  • continue dienstverlening richting vitale en/of internationale partners;
  • een hoge uptime van systemen door doorlopende monitoring en herstel van de systemen;
  • ontlasting van de interne organisatie m.b.t. bezetting, expertise en roostering;
  •  een centraal dashboard van de systemen (ketenmonitoring) voor een gedeeld overzicht.

 

Resultaat: een uptime van >99,9%

 Wilt u weer rustig slapen omdat u weet dat alle vitale componenten dag en nacht in de gaten worden gehouden?
Bel Roy van Zoggel
+31 (0)6 25058334