Wat we doen

Data en applicatie integratie van begin tot eind is al 20 jaar onze ambacht

De kracht van data, daar geloven wij in. Als data en integratie specialist is het onze ambacht om data voor organisaties te ontsluiten, combineren en analyseren. Zodat ze optimaal ingezet worden, gericht op IT- en businessdoelstellingen van zowel de organisatie als de ketenpartners. Altijd met behulp van passende tools en technologieën.

 

Virtual Sciences als data expert 

Data vormt zonder twijfel de basis van ieder bedrijfssucces. Het gebruik van nieuwe technologie in combinatie met eigen en externe databronnen zorgt voor optimaal concurrentievoordeel. Virtual Sciences helpt met het inrichten of optimaliseren van een (hybride) integratielandschap. En het beheren en realiseren van data en integratie oplossingen. Flexibel, snel en veilig. Met briljante mensen. Altijd betrokken en down to earth.

 

Technische wendbaarheid noodzakelijk in een snel veranderende markt

Technologische veranderingen gaan razend snel. Dat vraagt om technische wendbaarheid van mensen, organisatie en technologie. Optimaal aansluiten op de doelstellingen van uw business is ons doel. Wij bieden ondersteuning in het volledige traject. Architectuur, ontwikkeling, implementatie, beheer, onderhoud, doorontwikkeling, optimalisatie en opleiding. In projectvorm of als managed services. Gezamenlijk, uitbesteed of in samenwerking met andere partners. Alles passend bij de klantvraag en doelstellingen van dat moment. Daar ligt onze kracht. Van begin tot eind. Tijd om uw data effectief en efficiënt te ontsluiten en gebruiken voor een succesvolle digitale transformatie? Dan schuiven onze specialisten graag aan om samen de schouders eronder te zetten.

 


Virtual Sciences werk o.a. met deze (IBM) tooling


Wij voelen ons thuis in alle sectoren

Virtual Sciences opereert binnen grote bedrijven in sectoren als financiële sector, automotive-industrie, transport en mobiliteit, retail en de (semi-)overheid. Daar bouwen en onderhouden we bedrijfskritische informatiestromen.

 

Virtual Scinces Conclusion Financiƫle sector

Virtual Sciences in de financiƫle sector

Virtual Scinces Conclusion Utiliteitssector

Virtual Sciences in de hightech industrie sector

Virtual Scinces Conclusion Vervoer & Transport sector Utiliteitssector

Virtual Sciences in de tiliteitssector

Virtual Scinces Conclusion Vervoer & Transport sector

Virtual Sciences in de vervoer & transport sector

Virtual Scinces Conclusion zorg sector

Virtual Sciences in de zorg sectorZiet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig en wilt u meer weten over onze data integratie expertise?