Sligro

B2B integratie met DataPower

“Bij de keuze voor VS is gelet op de nodige kennis en de aansluiting op de cultuur van Sligro. Het succes van het project is het resultaat van de samenwerking.” Cris Kaai, Sligro

Sligro, een totaalgroothandel voor foodprofessionals met honderden klanten, partners en leveranciers heeft gekozen voor Virtual Sciences als implementatiepartner voor een geheel vernieuwde B2B integratielaag. Deze wordt gerealiseerd met IBM WebSphere Datapower.

 

Uitdaging

Sligro is de spin in het web tussen honderden leveranciers en afnemers. Hoe koppel je al die partijen netjes en veilig met je backoffice, zodat het bedrijf voorspelbare leveringen kan doen ?

 

 

Oplossing

Virtual Sciences heeft met Sligro een succesvolle pilot uitgevoerd die als blauwdruk gaat dienen voor de verder implementatie. In de pilot is aandacht besteed aan het transformeren van berichten van afnemers en leveranciers naar het interne Sligro standaardformaat en het koppelen aan de bestaande back office. Ook is bewezen dat de communicatie veilig en robuust uitgevoerd kan worden.

 

Voordelen

Door het gebruik van IBM DataPower wordt de IT omgeving meer standaard en worden back office systemen versimpeld. Hiermee kan Sligro sneller nieuwe afnemers en leveranciers aansluiten.

Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Lees meer succesverhalen van Virtual Sciences