Compander

Uniek expertise filter

Virtual Sciences ontwikkelt uniek statistisch en technisch filter voor Compander (Univé).

Uitdaging

Compander, 100% dochter van Univé, had te maken met een hoge schadelast en het rendement op de autoportefeuille van Univé stond onder druk. Compander is op zoek gegaan in de markt wat er mogelijk was om meer grip te krijgen op de schadelast. Aan de hand van een business case is gekozen voor het inzetten van een nieuw filter. Er werd voorheen door Compander al gebruik gemaakt van een filter maar dit was statistisch en technisch sterk verouderd. 
Het ontwikkelen van een nieuw statistisch en technisch filter moet zorgen voor een snelle en kostenbesparende afhandeling van schadedossiers.

Oplossing

Virtual Sciences heeft het Compare & Comparetech filter ontwikkeld, een uniek statistisch en technisch vergelijkingsfilter. Op basis van webservices beoordeelt het elke calculatie en geeft advies voor de verdere afhandeling van het dossier.

Voordelen

Het nieuwe filter zorgt voor een directe besparing op het aantal expertises en benodigde FTE. Daarnaast geeft het meer inzicht en grip en snellere afhandeling op schadecalculaties. Door de kortere lijn ontstaat er een snellere terugkoppeling van informatie naar de relatiemanager.

Marcel Spronk, Manager Bedrijfsvoering Compander; “ Kiezen voor Virtual Sciences, is kiezen voor kennis en kwaliteit”.

Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Lees meer succesverhalen van Virtual Sciences