03-07-2017 / Nieuws /

Robbert Waijenberg nieuwe directeur Virtual Sciences

Vandaag is Robbert Waijenberg gestart als nieuwe directeur van Virtual Sciences. In deze rol zal Robbert Waijenberg zich vooral gaan richten op verdere groei van Virtual Sciences. In de hedendaagse hybride IT omgevingen neemt de noodzaak van solide integratie alleen maar toe. Een integratiespecialist als Virtual Sciences speelt daarbij een belangrijke rol.

Robbert Waijenberg - Directeur Virtual Sciences
'Met veel plezier en ambitie ga ik de uitdaging aan om de footprint van Virtual Sciences verder te vergroten'
Robbert Waijenberg

Robbert Waijenberg is geen vreemde in de IT wereld. Hij heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij onder andere Pink Elephant, Getronics Pink Roccade en KPN Consulting. Het meest recent was hij directeur van Call2, een zelfstandig onderdeel van KPN Consulting, gespecialiseerd in ondersteunen, migreren en beheren van ICT-infrastructuren.

 

Robbert: ‘Ik ben heel enthousiast over de kans die mij geboden wordt om aan de slag te gaan in het domein van Data- en Integratie technologie bij Virtual Sciences, onderdeel van het unieke ecosysteem van Conclusion. Het is een hele mooie volgende stap in mijn carrière en ik ga met veel plezier en ambitie de uitdaging aan om de footprint die Virtual Sciences heeft in het IBM integratiedomein verder vergroten.”