05-11-2020 / Even voorstellen / Martien van den Akker

Oracle Integratie specialist verandert van werkgever

Martien van den Akker is medio oktober 2020 gestart bij Virtual Sciences in de rol van IT-Consultant. Na ruim twaalf jaar werkzaam te zijn geweest als Oracle Consultant, heeft Martien de overstap gemaakt naar Virtual Sciences.

What about Martien

Dat Martien een zeer ervaren IT-Consultant is blijkt uit zijn rijke ervaring. Hij heeft zijn IT-kennis de afgelopen twaalf jaar opgedaan bij Oracle Consulting en Darwin-IT Professionals. Sinds 2002 focust hij zich op integraties met Oracle technologieën. Hij draait zijn hand niet om voor Oracle SOA en BPM Suite, Weblogic en Oracle Service Bus, dit alles is voor hem meer dan bekend terrein.

 

Een sprong in het diepe

Martien vertelt dat hij breed en diepgaande kennis wilt opdoen, voor zijn eigen ontwikkelingen maar ook die van de gehele club. Zijn kennis en ervaring deelt hij graag. Dat dwingt hem verder te leren buiten de gebaande Oracle paden. Een ruim pad dat hij bij Virtual Sciences kan behandelen. Red Hat Fuse en Active MQ zijn voor Martien minder bekend terrein, iets waar hij uitdaging proeft en met beide handen aanpakt.

 

Voor goud

Martien zit vol ambitie, niet alleen voor zichzelf maar ook voor Virtual Sciences. Naast dat hij zichzelf over drie jaar graag ziet als sparringpartner op Red Hat Fuse, trekt hij graag een grote broek aan met de ambities om trainingen, presentaties en publicaties te ontwikkelen op Red Hat Fuse. Met een Red Hat ACE award als beloning, mocht dat bestaan.

 

Martien
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk hier wie er nog meer zijn gestart bij Virtual Sciences