27-10-2017 / Virtual Sciences zorgt voor TAB IBM /

Nederlandse Spoorwegen, KPN en Conclusion bouwen samenwerking nog verder uit

Dinsdag 1 augustus 2017 hebben Hessel Dikkers, CIO van NS en Gert Heysteeg, directeur Conclusion, drie nieuwe samenwerkings-overeenkomsten ondertekend. Deze overeenkomsten gaan over de dienstverlening met betrekking tot InfoPlus, het TAB IBM en het TAB DXC.

 

Virtual Sciences verzorgt het Technisch Applicatie Beheer (TAB) van de IBM Enterprise Services Bus (ESB) en alle services die hierop draaien. We beheren deze middleware en services en zorgen ook voor Lifecyclemanagement. Van essentieel belang, want veel van de vitale applicaties van de NS maken gebruik van de ESB en de bijbehorende services.  

Robbert Waijenberg; "Ik ben er trots op dat de NS heeft gekozen voor Virtual Sciences als partner voor de NS ESB-dienst. Met onze IBM expertise maken we deze dienst ‘future-proof’: we migreren de dienst naar een nieuw platform en zorgen voor het beheer. Op deze manier dragen we bij aan het optimaal functioneren van de IT omgeving die essentieel is voor de bedrijfsvoering van NS.”

Lees het hele bericht over de samenwerking op de website van Conclusion.

Links (handtekening plaatsend): Hessel Dikkers (CIO van Nederlandse Spoorwegen). Rechts: Gert Heysteeg (Directeur Conclusion)