10-02-2020 / Even voorstellen /

Nieuwe Data integratie specialist bij Virtual Sciences

Maurits tekent zijn contract bij Virtual Sciences omdat hij veel mogelijkheid ziet tot groei en persoonlijke ontwikkeling. Hoewel hij al ruim 2 jaar ervaring heeft, heeft hij minder kennis van data integratie. De mogelijkheid tot verdere ontwikkeling biedt Virtual Sciences hem.

 

Twee jaar ervaring in een duo rol

Data integratie kan wel nieuw zijn voor Maurits maar kennis van de IT-branche is absoluut aanwezig! In zijn vorige rol was hij enerzijds Medior Systems Engineer. Wat in de praktijk betekende dat hij van Windows servers, werkstations en netwerkapparatuur verantwoordelijk was voor het onderhoud. Anderzijds ondersteunde en adviseerde hij de klant bij eventueel opkomende problemen. Voor het grootste deel van de tijd was hij echter Software Engineer. Hier onderhield en schreef hij nieuwe features voor bestaand maatwerk software. Ook ontwikkelde hij een API en een webportal voor intern gebruik, welke na de doorontwikkeling ook wordt uitgerold voor de klant.

 

 

De brug tussen IT en de business

De opgedane ervaring in klantondersteuning en software ontwikkeling resulteren in oplossingsgericht denken en werken. De brug tussen IT en de business is door Maurits snel gemaakt doordat hij zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in een duo rol. 

 

 

Nieuwe uitdaging bij Virtual Sciences

Programmeren is niet nieuw voor Maurits. De tools en systeem waar Virtual Sciences mee werkt zijn nieuw en uitdagend. Ook het steeds groter wordende klantenpalet spreekt Maurits aan in zijn nieuwe rol.