Data Manager van Scope4Mation

Snel data tussen applicaties synchroniseren

Data Manager van Scope4Mation is een data-integratie en ETL applicatie maar beschikt daarnaast ook over ESB functionaliteit. Het platform maakt het mogelijk om data te verwerken in bulk en transactie modus. Het maakt gebruik van zogenaamde mini-connectors die onderhouden worden door de leverancier waaronder de AFAS, Exchange en TopDesk mini-connector. Met deze connectors wordt snel en zonder programmeren oplossingen voor het tonen en uitwisselen van informatie en het uitvoeren van taken gemaakt alsmede foutafhandeling. Zelfs voor het koppelen van toepassingen met web services hoeft niet geprogrammeerd te worden. Data Manager voorziet in bewaking en governance van alle gerealiseerde koppelingen.

 

Voordelen van Data Manager

De voordelen van dit platform zijn in vier categorieën in te delen:

1.       Zeer snelle setup en ontwikkeling

Data Manager is letterlijk in enkele minuten geïnstalleerd. De setup is eenvoudig en de bouw van synchronisaties eenvoudig.

2.       Ideaal voor data synchronisatie

Het overgrote deel van het programmeren binnen Data Manager is grafisch. Je tekent aan de tekentafel de uiteindelijke oplossing en het werkt.

3.       Lage software-kosten

De licentiekosten behoren tot de laagste in de markt. Daarbij zijn ook alle connectors naar de verschillende applicaties en technologieën inbegrepen.

4.       Schaalbaar en flexibel

Data Manager is zeer schaalbaar. Afhankelijk van de complexiteit van de data, de grootte en de complexiteit van de vertaling schaalt de oplossing eenvoudig op en neerwaarts.

 

Virtual Sciences heeft veel relevante ervaring met Data Manager en onze specialisten verzorgen de complete implementatie in verrassend korte projecten. Dit kan zowel onder regie van u als opdrachtgever als volledig ontzorgd door onze regie.